«Πειραιάς – Νέα Αρχή»,



Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου του Βουράκη Ιώσηφ, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως επικεφαλής του νέου δημοτικού συνδυασμού «Πειραιάς – Νέα Αρχή», εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου.
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από την αρχή της συνέντευξης Τύπου μέχρι το τέλος καθώς πάρα πολλοί πειραιώτες τον τίμησαν με την παρουσία τους, προκειμένου να δηλώσουν την υποστήριξή τους στην απόφαση του υποψήφιου Δημάρχου, Ιωσήφ Βουράκη.

Εκπρόσωποι φορέων, Πρόεδροι συλλόγων, επαγγελματίες, καλλιτέχνες, επιστήμονες, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, πρώην Δημοτικοί και Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, όλοι μαζί έδωσαν δυναμικό παρόν και μετέδωσαν το δικό τους κοινό μήνυμα για την επόμενη ημέρα στον Πειραιά. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Στέφανος Χρήστου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Λεωνίδας Αθανασιάδης, ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ, Χρήστος Πάλλης, ο πολιτευτής Πειραιά και Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κατσαφάδος, εκπρόσωποι άλλων κομμάτων καθώς επίσης το μέλος του Προεδρείου της ΕΣΕΕ, Παύλος Πολιτάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Γιώργος Ζησιμάτος και  ο Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας, Θεόδωρος Κόντες.
Οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης υπέβαλαν τις ερωτήσεις τους στον Ιωσήφ Βουράκη, ο οποίος στη συνέχεια, απάντησε σε όλους, όχι μόνο στους δημοσιογράφους αλλά και στους συμπολίτες του, οι οποίοι τον τίμησαν με την παρουσία τους.