Λέσχη Αστυνομικών Πειραιά

 Η Λέσχη Αστυνομικών Πειραιά έκοψε την πίτα της στον Πειραϊκό Σύνδεσμο την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου μέσα σε πραγματικά χαρούμενη και γιορταστική ατμόσφαιρα με τον Πρόεδρο της 

Λέσχης Στρατηγό Γιάννη Τετράδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να είναι άψογοι οικοδεσπότες.


Κατά τη διάρκεια της γιορτής βραβεύτηκαν, ο Επιχειρηματίας του γνωστού καταστήματος τυροπιτών «ΠΕΠΙΤΟ», ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ και ο Υπεύθυνος Αξιωματικός της Ασφάλειας Πειραιά κ. Ιωάννης Λυκουρέζος. Όλοι για την επιτυχία του έργου τους στον τομέα εργασίας τους και για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.
Γέμισε η αίθουσα Πειραιώτες και προσκεκλημένους που έδωσαν το παρών στη γιορτή της Λέσχης Αξιωματικών Αστυνομίας Πειραιά.
Την πίτα ευλόγησε ο τιμώμενος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ και παρέστησαν, εκτός των άλλων και, ο Βουλευτής κ. Τάκης Μελάς, ο επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάκης Κουβάτσος, η Πολιτευτής κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο π. Ιωάννης Κοκκώνης, οι κ.κ Τατσοπούλου Βίκυ, Μιχάλης Χάνδακας, Όλγα Ρούσσου, Αγγελική Χρόνη, Δημήτρης Αγγαλόπουλος, Κώστας Καρράς, Θανάσης Γαλάτης, Νίκος Πολίτης, Παναγιώτης Πρεδάρης, Τένια Σταθάτου, Γιώργος Δρούζας, Μανώλης Στρατουδάκης, Ζήσιμος Δημακόπουλος, Πέτρος Μούγιος, Χρήστος Παναγόπουλος, Φώτιος Νικολάκης, Γιάννης Τσιρώνης, Γιώργος Κουνιάς, Ιωάννα Οικονομάκου, Γιώργος Ανδρουτσόπουλος.
Ευχόμαστε τα καλύτερα για τη Λέσχη Αστυνομικών Πειραιά, τα μέλη της οποία έχουν αποδείξει με την προσφορά τους ότι νοιάζονται και συμμερίζονται τον Ελληνικό λαό και το συνάνθρωπο που υποφέρει.