«ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ»: Κοσμοπλημμύρα στη συνάντηση φίλων του Γιάννη Μελά!

Το αδιαχώρητο συνέβαινε  σε γνωστό καφέ μπαρ της πλατείας Μέμου, στον Κορυδαλλό.
     Ο λόγος; Η συνάντηση των φίλων του υποψήφιου δημάρχου Κορυδαλλού Γιάννη Μελά για ένα χαλαρό ποτό αλλά και συζήτηση επί των φλεγόντων ζητημάτων της πόλης. Η προσέλευση ξεπέρασε ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των συνεργατών του Γιάννη Μελά!
Αναρίθμητοι φίλοι, συνεργάτες, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, απλοί κάτοικοι του Κορυδαλλού και των γύρω περιοχών γέμισαν ασφυκτικά τον τεράστιο εσωτερικό χώρο του μαγαζιού και κατέκλυσαν τους χώρους έξω απ’ αυτό.

     Οι υπάλληλοι του καταστήματος με εντολή του Γιάννη Μελά έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, έκπληκτοι κι οι ίδιοι από την πρωτοφανή προσέλευση! Ο ίδιος δε, δε σταμάτησε στιγμή να χαιρετά και να ευχαριστεί τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του, όπως μας είπε.
     Την επόμενη Παρασκευή 4 Απριλίου και ώρα 8.30μ.μ. γίνονται τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ", στη διασταύρωση των οδών Τσαλδάρη & Σκουφά, στην πλατεία Ελευθερίας.

     Όσο για μας το μόνο που έχουμε νε πούμε είναι ότι, αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε μάλλον ξέρουμε ποιος θα είναι ο νέος Δήμαρχος Κορυδαλλού. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

: Το αδιαχώρητο εντός του μαγαζιού





: Ο Γιάννης Μελάς υποδέχεται τους φίλους του.