Αγαπητοί συμπολίτες μου…


Μήνυμα του Δήμαρχου ενόψει των επερχόμενων δημοτικον εκλογον
Αγαπητοί συμπολίτες μου…
Μέσα σε αυτή την πρωτοφανή κρίση, την οποία προκαλεί η ανάλγητη πολιτική των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, η πόλη μας χρειάζεται ενότητα στον αγώνα και τις διεκδικήσεις, όραμα και προτάσεις.
Οι προτάσεις και η φαντασία μικρών και μεγάλων συμπολιτών μας , η αγνή αγάπη για την πόλη , η συμμετοχή στον κοινό αγώνα για την αξιοπρέπειά μας, αποτελούν τη βάση της πολιτικής που πιστεύουμε και εφαρμόζουμε.

Στην κοινή προσπάθεια για το παρόν και το μέλλον της πόλης, χρειαζόμαστε όλοι.
Μαζί πετύχαμε να ξεχρεώσουμε ουσιαστικά το Δήμο κατά 17 εκατομμύρια ευρώ.
Μαζί γίναμε Δήμος πρωταγωνιστής στο Προνοιακό έργο, στη στήριξη της ζωής και της αξιοπρέπειας του συνανθρώπου και συμπολίτη μας και συνεχίζουμε.
Δε θα αναλωθούμε σε πόλεμο δηλώσεων με όσους επέλεξαν να είναι απέναντι στον ΚΟΙΝΟ μας στόχο για μία καλύτερη πόλη.
Τους υπενθυμίζουμε απλά, ότι πάνω απ΄όλα είναι και εκείνοι συμπολίτες μας  και έχουμε χρέος να δουλεύουμε από κοινού με σηκωμένα μανίκια,  χωρίς κομματικούς μανδύες και εξαρτήσεις, με σκοπό να  διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.
Ο αγώνας είναι διαρκής, οι προκλήσεις είναι πολλές ωστόσο εμείς θα συνεχίσουμε με εντιμότητα και διαφάνεια να παλεύουμε ενάντια στα  κατεστημένα και τις πολιτικές που αγωνιούν για να βάλουν φρένο στις προσπάθειες αυτές.
Η πόλη είναι ο πολίτης της. Αξίζουμε και θέλουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής.
Στο αγώνα αυτό δε χωρούν μισαλλοδοξίες και πάθη , κοιτάζουμε στα μάτια τους συμπολίτες ζητάμε συμμετοχή και ενότητα για ένα καλύτερο αύριο.