Νίκος Οικονομάκης : "Βαρύ το κλίμα σήμερα για την οικογένεια της καθαριότητας του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας "

Ο  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ....

Σήμερα έγινε η κηδεία του  εργαζόμενου καθαριότητας του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας  Βαγγέλη  Καρακώστα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του την  παραμονή της πρωτοχρονιάς.
Όπως πληροφορηθήκαμε επρόκειτο για ένα άνθρωπο φιλότιμο και αγαπητό από τους συναδέλφους του.Στην κηδεία του σήμερα παραβρέθηκαν σύσσωμοι οι πρώην συνάδελφοί του καθώς και ο Δήμαρχος της πόλης κ.Τζανής , οι Αντιδήμαρχοι κα. Δαβγιώτη και κ. Οικονομάκης, ο πρόεδρος του συνδυασμού αναγέννηση κ. Ζούπης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κούβαρης.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Νίκος Οικονομάκης μας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Βαρύ το κλίμα σήμερα για την οικογένεια της καθαριότητας του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας καθώς σήμερα κηδεύσαμε τον αγαπημένο μας συνάδελφο Βαγγέλη, ο οποίος έφυγε νωρίς από την ζωή. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του επί ένα χρόνο κατά την διάρκεια της θητείας μου ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, για αυτό έχω αντίληψη για το ήθος του και την προθυμία του και θέλω να τονίσω ότι ήταν ένα καλός  άνθρωπος  που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στους συναδέλφους του και την υπηρεσία στην οποία εργαζόταν επί 20 συναπτά έτη. Θέλω να εκφράσω τα βαθύτατα μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του».


Θα θέλαμε και εμείς με την σειρά μας να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του συμπολίτη μας.