Εορτή Βασίλη Κατσαφάδου με πολλούς και καλούς φίλους

 Την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου ο Δραστήριος Δικηγόρος και Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Κατσαφάδος γιόρτασε την ονομαστική του εορτή με φίλους στο γνωστό μεζεδοπωλείο ΧΑΪ ΛΑΪΦ της πλατεία Κοραή του Πειραιά.
Μεγάλη η προσέλευση των φίλων του Βασίλη αφού όπως είναι γνωστό χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στην Κοινωνία του Πειραιά, η οποία τον αγαπά, τον τιμά και τον εμπιστεύεται.
Ο Βασίλης κάθε μέρα αποδεικνύει ότι είναι κοντά στους ανθρώπους του Πειραιά, ως φίλος, ως στήριγμα και συμπαραστάτης τους.

Ανάμεσα στους φίλους που προσήλθαν να ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή και τη Νέα Χρονιά, διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον πρώην Βουλευτή κ. Δημήτρη Καρύδη, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ιωσήφ Βουράκη, την Κοινοτική Σύμβουλο κ. Αικατερίνη Δουρέκα, τον Δικηγόρο κ. Μιχάλη Τυρή, τον Σύμβουλο κ. Γιάννη Σωτήρχο, τον Αστυνομικό κ. Παύλο Κατσακιώρη, τους κ.κ Πέτρο και Βασίλη Παρτσινέβελο, Νίκο Μουρκάκο, Γιώργο Πούλιο, τους πρώην Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων κ.κ. Λεωνίδα Μελά της Ε΄, Τέτα Γραμματικοπούλου της Α΄, τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Αλέκο Βασιλείου, τον Ρεπόρτερ Άρη Κοτσολάκο, τους Εκδότες και Δημοσιογράφους κ.κ Δημήτρη Μουζακίτη, Γιώργο Ρουφηκτό, τον Τραπεζικό κ. Αντώνη Λίλα, τις κυρίες, Ελένη Μελά, Αντιγόνη Μονογιούδη, τον Καναλάρχη και Δημοσιογράφο κ. Κώστα Κατσιβαρδάκο, την Μηχανικό κ. Μαρίνα Κριτσωτάκη.
Ευχόμαστε από την καρδιά μας χρόνια πολλά με υγεία και κάθε επιτυχία στη ζωή του.