“Πρόθεσή μας η ουσιαστική συνεργασία με τους φορείς του Πειραιά”

το Επαγγελματικό Επιμελητήριο ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης Σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του Ε.Ε.Π. Γιώργου Μπενέτου και με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πειραιά Βασίλη Ταταρόπουλου.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης άκουσε τις απόψεις του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου.
Εν συνέχεια ανέλυσε τον αναπτυξιακό του σχεδιασμό για να εξελιχθεί ο Πειραιάς σε Παγκόσμιο Ναυτιλιακό Κέντρο αλλά και σε σημείο αναφοράς για τη Κρουαζιέρα και τον Τουρισμό, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι επαγγελματίες της πόλης μας. Σε αυτό το πλαίσιο, επανέλαβε τις θέσεις του για το λιμάνι το οποίο αποτελεί το βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη της πόλης. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των επαγγελματιών και των πολιτών αλλά και σε συνέργιες που μπορούν να υλοποιηθούν μεταξύ Δήμου και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε: “Η παρουσία μας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά έρχεται να επιβεβαιώσει την πρόθεσή της νέας δημοτικής αρχής για ουσιαστική συνεργασία με τους φορείς της πόλης. Ο διάλογος που αναπτύχθηκε ανέδειξε, μεταξύ άλλων, τη συναντίληψη μας για τα μεγάλα θέματα του Πειραιά. Καταγράψαμε τις ανησυχίες των επαγγελματιών με τους οποίους θα είμαστε σε διαρκή επαφή προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας”. Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργος Μπενέτος δήλωσε: “Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης ήρθε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο, στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Π., μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, δείχνοντας πως έχει τη διάθεση να συνεργαστεί με τους φορείς της πόλης. Συζητήσαμε για τα μεγάλα προβλήματα του Πειραιά, για τα οποία αμοιβαία δεσμευτήκαμε ότι δεν θα λειτουργήσουμε αποσπασματικά, αλλά ενιαία για το καλό του Πειραιά”.