"EΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ":

"EΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ": Εγκαίνια με αέρα νίκης στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Μελά
Με απόλυτη επιτυχία και με την  παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή στον Κορυδαλλό τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ», με επικεφαλής το Γιάννη Μελά.

H εκδήλωση τα είχε όλα: παλμό, πάθος, πολλά γνωστά ονόματα από την πολιτική ζωή του Πειραιά κι όχι μόνο που ήρθαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στον τ. αντιδήμαρχο του Κορυδαλλού, αλλά και συγκίνηση και απολογισμό τόσο των πεπραγμένων του όσο και των λόγων που τον οδήγησαν στο να ηγηθεί ενός νέου σχηματισμού που διεκδικεί με αξιώσεις την ηγεσία της πόλης.   Καταπέλτης εναντίον της Δημοτικής Αρχής Κορυδαλλού ο Γιάννης Μελάς, ήταν απόλυτα σαφής για τους λόγους που τον οδήγησαν εκτός παράταξης: η κακοδιαχείριση από μία κλειστή ομάδα πλησίον του Δημάρχου, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι και προμηθευτές, η κατάρρευση των κοινωνικών υπηρεσιών. Κι ήταν αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε να μπουν σε απόλυτη προτεραιότητα εάν εκλεγεί, πετυχαίνοντάς τα με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση των λειτουργικών εξόδων του Δήμου.
     Στο τέλος της ομιλίας του ο Γιάννης Μελάς παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του, χαρακτηριστικό του οποίου είναι η πολυσυλλεκτικότητα, μιας και περιλαμβάνονται τόσο γνωστές φυσιογνωμίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και νέα παιδιά, όλοι τους όμως άνθρωποι εργαζόμενοι, που ζουν στον Κορυδαλλό, νιώθουν καθημερινά τα προβλήματα της πόλης κι έχουν τη διάθεση να παλέψουν για τη λύση τους.

 
Το εκλογικό κέντρο "ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ" βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας,  Αθηνάς, Τσαλδάρη και Σκουφά.