Ζαχαρίας Ζούπης: ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ευρεία Συσπείρωση για Αλλαγή στον Δήμο γύρω από την υποψηφιότητα του Ζαχαρία Ζούπη
Μια γιορτή σύνθεσης, υπέρβασης και συσπείρωσης για μια διαφορετική, δυναμική, δημιουργική πορεία του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας ήταν η συνάντηση στα γραφεία της
"ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" και του υποψήφιου Δημάρχου Ζαχαρία Ζούπη. Στελέχη των Δημοτικών Κινήσεων "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ", "Αλλιώτικη Πόλη", αλλά και από ένα ευρύ πολιτικό,
αυτοδιοικητικό φάσμα (ανάμεσά τους και στελέχη από την Παράταξη του Φώτη Μελά και τον Λουκά Τζανή) βρέθηκαν, αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση στο Δήμο και έδωσαν τον λόγο να δώσουν μάχη για Αλλαγή στον Δήμο ενόψει των εκλογών της 18ης Μαϊου 2014.
Ανάμεσά τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Τσιρίδης, Χρύσα Μυργιαλή, Αντώνης Τρέχας, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Στέλιος Αβδελίδης, Αγγελική Βλέση, η επικεφαλής της "ΑΛΛΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ" Μαρία Καραφέρη, οι πρώην Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Βρετάκος, Κώστας Μαυρογιαννόπουλους, Βούλα Μαρινοπούλου, Πρόδρομος Αβδελίδης και ο Γιώργος Αργύρης. Επίσης ήταν στελέχη της "Αλλιώτικης Πόλης" όπως ο Μάνος Γλαμπεδάκης και η Μαρια Ηλιοπούλου, ο Πρόεδρος των Κρητών Αντώνης Κλαουράκης, ο Αντιπρόεδρος του ΔΑΣ Γιώργος Κογκαλίδης και δεκάδες στελέχη της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
'Ηταν ένα μήνυμα συσπείρωσης σημαντικών δυνάμεων για μια νέα πορεία στο Κερατσίνι και την Δραπετσώνα. Οι φήμες δε λένε, ότι αυτή η "μάζωξη" ήταν μόνο η αρχή και ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και νέες εντάξεις και στηρίξεις στην προσπάθεια του Ζαχαρία Ζούπη. Όπως δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχαρίας Ζούπης "θα πορευτούμε με σοβαρότητα, ευθύνη και θέληση να εκφράσουμε την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση". Στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε και η Μαρία Καραφέρη και ο Αντώνης Τρέχας.