Προφυλακιστέος ο Γιώργος Σπανός

Με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και ανακριτή ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων.
Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στο Περιστέρι η εξέλιξη της υπόθεσης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ατρόμητος, ο οποίος θα οδηγηθεί στην φυλακή. Το ίδιο θα γίνει και με τους άλλους τέσσερις από τους συνολικά πέντε κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα.

Μεταξύ των παρευρισκομένων έξω από το κτίριο της εισαγγελείας Πειραιά ήταν και οπαδοί της περιστεριώτικης ομάδας, οι οποίοι αντέδρασαν στο άκουσμα της είδησης, όπως και κάποιοι από τους συγγενείς των κατηγορουμένων, και χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Ο συνήγορος της εταιρείας ΕΤΕΚΑ με τις δηλώσεις που είχε κάνει στους εκπροσώπους του Τύπου το μεσημέρι, μετά την απολογία του Γιώργου Σπανού στον 7ο ανακριτή Πειραιά, είχε τονίσει πως από τα μέχρι τώρα γεγονότα δεν προκύπτουν αποδεικτικά στοιχεία για διακίνηση «μαύρου χρήματος», αλλά ούτε και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.