Μέλι-γάλα Ντηνιακός & Σπηλιόπουλος στο Χαϊδάρι!


Ποιος είπε ότι οι πρώην Δήμαρχοι Χαϊδαρίου Κυριάκος Ντηνιακός και Κώστας Σπηλιόπουλος είναι «σκοτωμένοι»; Λάθος! Μεγάλο λάθος, δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους, όλα καλά όλα ανθηρά και το λέμε αυτό με πλήρη βεβαιότητα, επειδή εθεάθησαν να πίνουν μαζί πλάι πλάι το καφεδάκι τους, στο ''καφέ ΤΡΑΚ'' της Καραϊσκάκη προχτές το Σάββατο, με
κουβεντούλα σε πάρα πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα!
Πολλοί ήταν πάντως αυτοί που απόρησαν όταν τους είδαν μαζί και εδώ γεννιέται ένα εύλογο ερώτημα, μήπως είναι άλλο ένα προεκλογικό κόλπο του Κυριάκου αυτό και κανονίζει συμμαχίες για τον Βαγγέλη; ( μη ξεχνάμε ότι είναι μεγάλη αλεπού ο Κυριάκος σε αυτά). Θα μου πείτε, μα καλά αν «μαγείρευαν» κάτι, θα το έκαναν σε κοινή θέα; Ποιος μου λέει ότι δεν έχει γίνει και απλά ήρθε η ώρα να βγει προς τα έξω και να δουν όλοι, ότι μεταξύ τους είναι όλα μέλι-γάλα! Εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο πραγματικά, θα φανεί σε λίγες μέρες...!
Τέλος, κάτι μου λέει μέσα μου, ότι δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε στο άμεσο μέλλον τον Κυριάκο, να «ζαχαρώνει» και με την Τοκατλίδη. Υπομονή...με τέτοιο συνωστισμό υποψηφίων Δημάρχων στο Χαϊδάρι μέχρι τις εκλογές, έχουν να δουν πολλά τα ματάκια μας ακόμα! Μη ξεχνάμε ότι στην πολιτική και στον έρωτα...όλα επιτρέπονται!