Προβληματισμός από έναν ενεργό πολίτη...

ΝΑΙ στην πολιτική, τα προβλήματα με πολιτικούς όρους ΝΑΙ στην Ορθοδοξία ΝΑΙ στην εργατική τάξη ΝΑΙ στους μικρομεσαίους ΝΑΙ στην ανάπτυξη, αν ήταν δυνατόν από χτες. ΟΧΙ στην αποχή στις επερχόμενες εκλογές, η χώρα μας είναι μια δημοκρατική χώρα που πρέπει να κυβερνηθεί με δημοκρατικούς θεσμούς. Συγχαρητήρια στην εκκλησία για τα συσσίτια στους ανέργους και άστεγους συμπολίτες και να παραδειγματιστούν οι πολιτικοί και να μην κοιμούνται ήσυχοι όταν κάποιοι είναι άστεγοι, διψασμένοι, πεινασμένοι και χωρίς ρεύμα. Ακόμα όταν φοβάται το 50% των μικρομεσαίων τον αστυνομικό, μην του φέρνει ένταλμα από εφορία, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΦΑΠ.
Η ανάπτυξη είναι όταν τους οδηγούμε στις φυλακές και χτίζουμε κι άλλες; Μοιραία οδηγούνται οι μισοί Έλληνες στις φυλακές και στις αυτοκτονίες...
Όχι στη διέξοδο της μετανάστευσης για τους νέους, τους χρειαζόμαστε όλους. Η Ελλάδα πρέπει να είναι μεγάλη και θα είναι, δεν πρέπει να μας παίρνουν τα παιδιά για περισσότερα δολάρια και ευρώ, πρέπει να βρούμε λύσεις αξιοπρέπειας και ελπίδας. Πολιτικοί που ξέρουν και θέλουν και έχουν την καλή μαρτυρία, να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να δώσουν λύσεις στα αδιέξοδα που οδηγείται η χώρα, σε γρήγορο χρόνο, γιατι οδηγούμαστε σε ακραίες ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Δεν έχει κανένας δικαίωμα να λείπει αύτη τη στιγμή, που είναι χρήσιμος και πρέπει με πολιτικούς όρους να βγούμε από το αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί η χώρα μας. Είναι η ώρα των πολιτικών να προβληματιστούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να μείνει στο σπίτι του.
Δημήτρης Παρασκευοπουλος
π Αντιδήμαρχος Πειραιά,

π Νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά