ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ:Ανεξ. Δημοτικός Συνδυασμός-Υποψ. δήμαρχος Γιάννης Μελάς:οι βασικές προτεραιότητες

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές η πλειοψηφία των πολιτών ψηφίζει όχι με βάση κομματικούς χρωματισμούς, αλλά πρόσωπα και προγράμματα. Τις βασικές του προτεραιότητες λοιπόν κοινοποίησε ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός "ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ" με υποψήφιο δήμαρχο το Γιάννη Μελά, οι οποίες είναι:
1. Άμεσος και σε βάθος έλεγχος στα οικονομικά του Δήμου Κορυδαλλού από ελεγκτές του Δημοσίου και προσφυγή στη δικαιοσύνη για απόδοση ευθυνών σε όσους εμπλέκονται σε οικονομικές ατασθαλίες.
2. Άμεση απογραφή των οφειλών του Δήμου σε τρίτους, έναρξη διαλόγου με τους πιστωτές και σταδιακή αποπληρωμή των οφειλών με προτεραιότητα τους τοπικούς μικροπιστωτές.
3. Άμεση περικοπή και εξορθολογισμός όλων των λειτουργικών δαπανών στο ανώτερο δυνατό επίπεδο και περιορισμός των δαπανών δημοσιότητας στο μέγιστο βαθμό με την διατήρηση μόνο εκείνων που συμβάλουν στην ουσιαστική ενημέρωση του δημότη.
4. Άμεση εφαρμογή ενός σύντομου προγράμματος ανασυγκρότησης των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου για την μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη των ευπαθών ομάδων πληθυσμού (άτομα με ειδικές ανάγκες, άνεργοι, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, τρίτη ηλικία κλπ.) μέσω μαζικών προνοιακών δράσεων σε συνεργασία με τους ανθρωπιστικούς φορείς της περιοχής.
5. Άμεση έναρξη διαλόγου με την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης για την καταγραφή των βασικών ελλείψεων και αναγκών των σχολικών μονάδων της περιοχής.
6. Άμεση έναρξη διαλόγου με τον εμπορικό κόσμο για την από κοινού εξεύρεση λύσεων που θα βελτιώσουν το κλίμα στην τοπική αγορά.
7. Άμεση έναρξη της υλοποίησης του προγράμματος «Στις γειτονιές του Δήμου», για την συζήτηση με τους κατοίκους και την καταγραφή των ιδιαίτερων τοπικών προβλημάτων. 

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού "ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ" βρίσκεται Σκουφά & Παναγή Τσαλδάρη, στην πλατεία Ελευθερίας και λειτουργεί όλα τα απογεύματα των καθημερινών. Τηλ. επικοινωνίας 2104967512.