Οι ολετήρες του 3ου μνημόνιο και δημοτικές εκλογές

Αναμένοντας την λαίλαπα του 3ου μνημονίου, νάσου και οι δημοτικές εκλογές όπου με περίσσιο θράσος θα μας ζητήσουν την ψήφο μας, άκουσον, άκουσον οι μνημονιακοί νυν και υποψήφιοι δήμαρχοι για να τους επιβραβεύσουμε για τις επιλογές τους και τις μνημονιακές απόψεις τους.
Μια παγίδα που οι ψηφοφόροι δεν θα πέσουμε μέσα, τώρα πια γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, ξέρουμε ποιος είναι ποιος....
Ξέρουμε ποιος είναι ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος ποιους στήριξε και ποιοι τον στηρίζουν ανταποδοτικά χρόνια τώρα.
Ξέρουμε και ποιος είναι και Γιώργος Ιωακειμίδης ο δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη ο άνθρωπος του συστήματος που τον παρουσιάζουν σαν τον πλέον πετυχημένο δήμαρχο στοχεύοντας σε αυριανές λύσεις ανάγκης.
Σαν να μην έφταναν αυτά, νάσου και ο Ζαχαρίας ΖΟΥΠΗΣ ως υπ. δήμαρχος Δραπετσώνας – Κερατσινίου, ο άνθρωπός τους ο μνημονιακός υποψήφιος της Δραπετσώνας.
Και μέσα στην αντάρα επανέρχεται και ο κομματικός Γιάννης ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ ως υπ. δήμαρχος του Περάματος, ο άνθρωπος της Συγγρού
Μέσα σ’ όλα αυτά, προβάλλει και ο νεοφώτιστος μνημονιακός Γιάννης ΤΣΑΒΑΡΗΣ δήμαρχος Σαλαμίνας με την επιφώτιση Ιωάννου Τραγάκη ελέω Όμηρου Παπασάββα που τον πηγαινοφέρνει στην Συγγρού συγκυβέρνηση γαρ στην απέλπιδα προσπάθεια να ενισχυθεί και κομματικά.
Αν αυτά είναι τα όνειρά σας (;) τα μνημόνια και ιδιαίτερα το 3ο μνημόνιο που ναι προ των θυρών όπου ως ολετήρας έρχεται για να ισοπεδώσει τα πάντα, τότε δώστε τους την ψήφο σας τι περιμένετε;