Πλήθος κόσμου στο άνοιγμα του εκλογικού κέντρου του Γιάννη Μελά.

Το καλύτερο δώρο έλαβε για τη μέρα της ονομαστικής του εορτής ο τ. αντιδήμαρχος, και νυν δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού Γιάννης Μελάς.
     Προχτές Τρίτη 7 Ιανουαρίου λοιπόν το απόγευμα άνοιξε τις πόρτες του το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στην Αγία Μαρίνα, λίγο πριν την πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο του Κορυδαλλού.
Αυτή τη μέρα που σηματοδοτούσε το τέλος των εορτών και γιόρταζε… η μισή Ελλάδα, ήταν όλοι εκεί για να ευχηθούν καλή επιτυχία στον υποψήφιο Δήμαρχο αλλά και χρόνια πολλά στον άνθρωπο Γιάννη Μελά.
     Από τις 7.30μ.μ. της Τρίτης που άνοιξαν οι πόρτες του εκλογικού κέντρου έως και τις 1.00 τα μεσάνυχτα, υπολογίσαμε σε πάνω από 1.500 τους πολίτες που επισκέφτηκαν τα κεντρικά εκλογικά γραφεία του συνδυασμού. Μεγάλος αριθμός αν αναλογιστεί κανείς τη δυσκολία της ημέρας μιας και δεν υπάρχει ελληνικό σπίτι… χωρίς Γιάννη!
     Καλή λοιπόν είχε το 2014 για τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Γιάννη Μελά που ξεκίνησε δυναμικά. Καλή συνέχεια ευχόμαστε κι εμείς. Α, και χρόνια πολλά φυσικά!