Βουλγαρικό ίδρυμα ζητά την μικρή Μαρία

Με την παρουσία του Βούλγαρου πρόξενου στην Αθήνα, κατά την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του Πρωτοδικείου Λάρισας, οι βουλγαρικές αρχές ζήτησαν την επιμέλεια της μικρής Μαρίας, της οποίας οι βιολογικοί γονείς είναι Βούλγαροι.
Ο πρόξενος δήλωσε πως η Βουλγαρική Δημοκρατία προτίθεται να παρέμβει ώστε να ανατεθεί η επιμέλεια του κοριτσιού σε ίδρυμα για ανηλίκους της γειτονικής χώρας, σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Κόσμος» της Λάρισας.
Πρόκειται για αντίστοιχο ίδρυμα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», όπου φιλοξενείται από όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση έως σήμερα η μικρή Μαρία.
Το Πρωτοδικείο Λάρισας θα εξετάσει την υπόθεση στις 18 Μαρτίου 2014. 
- See more at: http://arouraios.gr/2014/01/boulgariko-idruma-zhta-thn-mikri-maria/#sthash.ht0HL6cb.dpuf
Με την παρουσία του Βούλγαρου πρόξενου στην Αθήνα, κατά την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του Πρωτοδικείου Λάρισας, οι βουλγαρικές αρχές ζήτησαν την επιμέλεια της μικρής Μαρίας, της οποίας οι βιολογικοί γονείς είναι Βούλγαροι. Ο πρόξενος δήλωσε πως η Βουλγαρική Δημοκρατία προτίθεται να παρέμβει ώστε να ανατεθεί η επιμέλεια του
κοριτσιού σε ίδρυμα για ανηλίκους της γειτονικής χώρας, σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Κόσμος» της Λάρισας. Πρόκειται για αντίστοιχο ίδρυμα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», όπου φιλοξενείται από όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση έως σήμερα η μικρή Μαρία. Το Πρωτοδικείο Λάρισας θα εξετάσει την υπόθεση στις 18 Μαρτίου 2014.