Δήλωση Δρίτσα σχετικά με την υποψηφιότητά του

Απάντηση σε δημοσιεύματα  σχετικά με την υποψηφιότητά του ή όχι στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου και τον Δήμο του Πειραιά, από τον Βουλευτή Α' Πειραιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Θοδωρή Δρίτσα.
Στη δήλωσή του ο κ. Δρίτσας αναφέρει:
«Αυτή την περίοδο στον Πειραιά και σε όλη την Ελλάδα εξελίσσεται στις οργανώσεις και στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ η συζήτηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Το ίδιο συμβαίνει άτυπα και στην πειραϊκή κοινωνία, αλλά και οργανωμένα στην αυτοδιοικητική κίνηση "Το Λιμάνι της Αγωνίας", που φέτος συμπλήρωσε 15
χρόνια δημιουργικής παρουσίας στην πόλη. Δεν επέλεξα ποτέ και δεν θα επιλέξω και τώρα "σενάρια" ή σχέδια προσωπικού χαρακτήρα. Επομένως, αυτό που μπορώ σήμερα να σας πω είναι πως, όλα αξιολογούνται και στον κατάλληλο χρόνο θα υπάρξουν συλλογικές αποφάσεις, κεντρικές και τοπικές».
Και καταλήγει ο κ. Δρίτσας:
«Θεωρώ υποχρέωσή μου να επαναλάβω δημόσια αυτή τη δήλωση, γιατί πιστεύω πως οι αναγνώστριες και οι αναγνώστες ή οι ακροάτριες και οι ακροατές όλων των ΜΜΕ, πρέπει να ενημερώνονται έγκυρα. Πολύ περισσότερο, που μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται φίλοι μου, σύντροφοί μου και συμπολίτες μου με τους οποίους επιθυμώ να διατηρώ έντιμη και ισότιμη σχέση».