Σάλος για το βίντεο με το ατύχημα του Σουμάχερ..

Υπάρχει βίντεο που καταγράφει καρέ καρέ  το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ; 
Στο ερώτημα αυτό επιχειρούν να δώσουν απάντηση τα...
 ξένα ΜΜΕ.

Το γερμανικό "Bild" προσπαθεί να δώσει απαντήσει στο γιατί η οικογένεια του Michael Schumacher δεν έδωσε κατευθείαν στις Αρχές την κάμερα!

Ο Γερμανός, έκανε σκι, έχοντας πάνω στο κράνος του μια κάμερα με την οποία μπορούσε να καταγράψει τα τρεξίματά του.
Ωστόσο, ακόμη δεν έχει γνωστό αν αυτή η κάμερα ήταν σε λειτουργία.
Αυτή τη στιγμή οι γαλλικές Αρχές έχουν την εν λόγω κάμερα στα χέρια τους, αλλά αυτό που διερωτάται η "Bild" είναι "γιατί η οικογένεια δεν την έδωσε πιο γρήγορα στις αρμόδιες Αρχές".
Πάντως, η Sabine Kehm, που εκπροσωπεί την οικογένεια τόνισε ότι οι φήμες που θέλουν την οικογένεια να μην επιθυμούσε να πάει η κάμερα στις Αρχές είναι αναληθείς.
Η γαλλική εφημερίδα, "Le Dauphiné Libere" υποστηρίζει ότι απλά η οικογένεια ήθελε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει να διατηρήσει μυστικές αυτές τις στιγμές. Όπως, εξάλλου, είναι φυσικό.
Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει το ατύχημα του Schumacher και αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του συμβάντος.

Εξάλλου, σύμφωνα με το περιοδικό "Der Spiegel" η γαλλική αστυνομία έχει στα χέρια της ερασιτεχνικό video σκιέρ.
Τα ΜΜΕ σε Γαλλία και Γερμανία, αναφέρουν ότι το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε από Γερμανό από το Εσεν που έκανε διακοπές στο Μεριμπέλ.
Ο ίδιος στην κατάθεσή του, υποστήριξε ότι απαθανάτιζε τη γυναίκα του που έκανε σκι στο σημείο του ατυχήματος του Michale Schumacher.
Πάντως, οι Αρχές της Γαλλίας διαθέτουν και την κάμερα που είχε στο κράνος του ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής